з вашого останнього візиту виставлено 61157 нових лотів
пошук в категорії:  Всі категорії
  • Всі категорії
  • Антикваріат і Колекціонування
  • Ноутбуки, ПК та планшети
  • Телефони та Смартфони
  • Електроніка та Техніка
  • Мода краса
  • Дитячий світ
  • Дім, дозвілля
  • Спорт, Здоров'я
  • Авто, мото
  • Інші товари
  • Користувач
  • Завершені лоти
? =Копійка - пошук точної форми докладніше про пошук
Про продавця
Користувач
перевірений користувач
зареєстрований: 04.04.2012 00:00
остання активність: 27.04.2024 15:54
Позитивних відгуків
100%
1445
0

Сторінка "Про мене"

 

Вітаю! Я художник Андрій Багно. Член Національної Асоціації художників та скульпторів України. Живопис це мій дар від Бога та хобі з дитинства. Природа завжди захоплює і надихає мене. У своїх картинах я прагну передати ті світлі почуття, які викликає у мене споглядання краси Божого творіння. Займаюсь живописом понад 20 років. За цей час брав участь у різноманітних виставках. Тисячі моїх картин знаходяться у галереях та приватних колекціях по всьому світу.

Ласкаво прошу до мого аукціону. Вдалих Вам покупок! Впевнений Ви будете задоволені придбанням та отримаєте від куплених картин багато задоволення та позитивних емоцій, не менше ніж отримав я під час їх створення.

Якщо у Вас виникли додаткові питання, пишіть мені через форму (Поставити запитання продавцю), і я намагатимусь відповісти якнайшвидше.

Ви зробили ремонт, але здається, що чогось не вистачає? Або Вам хочеться щось змінити в інтер'єрі? Прикрасьте Вашу оселю моїм живописом, і вона створить атмосферу затишку та гармонії. Мої картини викликають у глядача винятково позитивні емоції, несуть позитивний заряд енергії. По-перше, тому що вони написані з любов'ю. Я люблю свою справу, природу, квіти, фарби та пишу з натхнення згори. По-друге, я намагаюся використовувати поєднання таких кольорів і відтінків, які надають позитивний емоційний вплив, радість, умиротворення, спокій. Що дуже важливо, особливо якщо ви проводите вдома багато часу. Картини деяких художників викликають смуток, тугу, тривогу, відчуття самотності. Але мій живопис завжди позитивний і викликає почуття спокою, затишку, гармонії, що позитивно позначається на здоров'ї. Живопис це як музика виражена фарбами, кольором, формами та світлом.

Ви не знаєте, що подарувати людині, яка має і так все є? Подаруйте мою картину! Живопис це завжди оригінальний та цінний подарунок. Такого в них точно немає. За вашим бажанням на картині може бути доданий подарунковий або вітальний текст на зворотному або лицьовому боці картини.

Купувати у мене безпечно. 100% людей, які купують мої картини, залишають позитивні відгуки. Я впевнений в якості свого живопису, тому на відміну від інших художників, надаю гарантію повернення або обміну протягом 30 днів, якщо покупець незадоволений отриманою картиною. Пакую надійно, в гофрокартон. Надсилаю дуже швидко. Наступного дня після оплати або того ж дня, якщо оплата здійснюється вранці.

Купувати у мене вигідно. Зазвичай на живописі заробляють посередники. Що робить картини недоступними для більшості поціновувачів живопису. Купуючи у мене Ви можете бути впевнені, що купуєте справжній витвір мистецтва, за найвигіднішою вартістю. До того ж, покупка живопису, це хороша інвестиція. Картини навіть невідомих художників минулих століть зараз коштують дуже дорого. Згодом картину можна вигідно продати чи залишити колекцію у спадок нащадкам.

У випадку, якщо Вам складно визначити, чи підійде картина у ваш інтер'єр, я можу надати вам консультацію. Також ви можете надіслати мені фото стіни де Ви плануєте повісити картину, а я підставлю фото картини на фотографію стіни та надішлю Вам.

Пам'ятайте, що фотографія не передає всієї краси відтінків кольорів та фактуру фарби. Наживо картина зазвичай виглядає набагато красивішою. Також колір, який Ви бачите на екрані, може трохи відрізнятися від оригіналу. Спробуйте переглянути фотографію на різних пристроях.

Підпишіться на мої сторінки в соцмережах:

INSTAGRAM
FACEBOOK
YOUTUBE
TIKTOK