с вашего последнего визита выставлено 33873 новых лотов
поиск в категории:  Все категории
  • Все категории
  • Антиквариат и Коллекционирование
  • Ноутбуки, ПК и планшеты
  • Телефоны и Смартфоны
  • Электроника и Техника
  • Мода красота
  • Детский мир
  • Дом, досуг
  • Спорт, Здоровье
  • Авто, мото
  • Все остальное
  • Пользователь
  • Завершенные лоты
? =Копейка - поиск точной формы подробнее о поиске
О продавце
Пользователь
проверенный пользователь
зарегистрирован: 01.11.2011 13:10
Положительных отзывов
99.8%
397
1

Страница "Обо мне"

В КРЫМ НЕ ОТПРАВЛЯЮ !!! В Донецкую и Луганскую области ПОКА тоже !!! Учтите пожалуйста!!!

 

ДЯКУЮ, ЩО ЗАВІТАЛИ НА МОЮ СТОРІНКУ


Для купівлі необхідного лоту у мене Вам потрібно зробити декілька кроків, а саме:

 

 

КРОК 1. ЩО РОБИТИ ДО ПОКУПКИ:

 

Добре ознайомитись з описом лота. Переконатись у сумісності лота з Вашим обладнанням, а також умовами оплати і доставки.

 Питання задавати до ставки через форму "Поставити питання продавцеві".

 

 

КРОК 2. ЩО РОБИТИ ПІСЛЯ ПОКУПКИ:


Зв'яжіться зі мною на протязі трьох днів через форму "Поставити питання продавцеві" для уточнення суми, умов оплати та доставки товару.

Я вам перешлю номер рахунку.

З цим номером рахунку ідете в найближче відділення Приватбанку та в любому терміналі на протязі пяти днів здійснюєте оплату (якщо щось не буде зрозуміло покличте консультанта, він Вам все безкоштовно зробить сам).

 

 

КРОК 3. ЩО РОБИТИ ПІСЛЯ ОПЛАТИ:


Після оплати обов'язково напишіть мені повідомлення на електронну пошту приблизно такого змісту:


"Добрий день, я - [ваш нік], купив у вас такі лоти [перерахуйте лоти].
Оплату в сумі [сума]здійснив на ваш картковий рахунок в Приват Банку.
Доставку прошу здійснити [виберете варіант доставки: Нова Пошта або Укрпошта. Також вкажіть реквізити для транспортної компанії - ПІБ, місто, номер складу, ваш телефон)] "


Якщо виникнуть запитання ставте їх через форму "Задати питання продавцеві" в будь-який час.

 

 

КРОК 4. ДОСТАВКА ТА ОТРИМАННЯ ТОВАРУ:


За транспортування товару розраховуєтесь з перевізником за його тарифами при отриманні лота в офісі компанії (за вийнятком інших домовленостей зі мною).
Заощадити на доставці можна купивши декілька моїх лотів і заплатити за доставку один раз (крім лотів "Від однієї гривні").

За терміни доставки перевізниками відповідальності не несу. 

За вказані неточні дані отримувача відповідальності не несу.

 

 

УМОВИ:

 

Лоти "Від однієї гривні" не комбіную при відправленні з іншими лотами "Від однієї гривні"!

 

НОВИЙ ТОВАР

Якщо стан лоту НОВИЙ - я в описі обов'язково вказую - НОВИЙ!
Новий товар має практично завжди повну комплектацію, гарантійні талони, рідну упаковку, все це завжди видно на фото. При наявності цих гарантійних талонів можна звертатися в сервісні центри, які знаходяться по всій території Україні - гарантію надає виробник!

Б/К ТОВАР
А ось Б/К товар може багатьом і не сподобатися! Тому всі питання задавайте до того, як зробити ставку, щоб потім не було негативних відгуків. Я не даю гарантію на термін працездатності б/к обладнання, окрім лотів особисто зазначених мною.

УВАГА! ЯКЩО ТОВАР НЕ СПОДОБАЄТЬСЯ ПОВІДОМТЕ ПРО ЦЕ - замінимо або повернемо гроші протягом 2-х днів! (Уцінка при цьому становить 20%), а не ставте неадекватні НЕГАТИВНІ ВІДГУКИ як багато неадекватних новачків!

В разі відмови від оплати лота після покупки – не потрібно переховуватись, бавитись у мовчанки і т.п., у Вас є ті самі три дні, щоб вийти на зв'язок і відмовитись. Так Ви зекономите свій а також мій час і не впадете нижче «плінтуса». Я просто повторно виставлю лот на аукціон. В разі повтору такої ситуації ставлю негативний відгук і заношу у чорний список.

Відгуки ставлю тільки у відповідь (принцип + досвід).

Пам'ятайте, роблячи ставку Ви погоджуєтесь з усіма вище вказаними вимогами!!!

 

 

 

 

Уважаемые покупатели - не делайте необдуманных ставок.

Все интересующие ВАС вопросы по лотам, срокам и способам пересылки, -задавайте до совершения ставки. Мы с радостью ответим на все Ваши вопросы (подберем, проконсультируем);

Оплата.
Оплата на карту Приватбанка (Приват24, терминал, банкомат или же через кассу Приватбанка): УБЕДИТЕЛЬНАЯ ПРОСЬБА: сразу после оплаты, пожалуйста, подтвердите платежа - это ускорит последующую отправку товара.

Доставка.
Отправление купленного Вами лота производиться от 1-3 дней после зачисления денег на наш счет(кроме выходных и праздничных дней). Купив лот тем самым ВЫ подтверждаете свое согласие со сроками доставки.(не нужно нас подгонять,как правило-выходит не быстрее) Отправление лотов производится "УКРПОЧТА"(оплата пересылки вместе с оплатой лота) !!!!!!!!!!!
и "НОВАЯ ПОЧТА"(Оплата перевозки при получении)!!!!!!!!!. При выборе доставки "Укрпочта"- сообщайте полностью ФИО, адресс. При выборе доставки "Новая почта" -сообщайте ФИО, город, номер склада в вашем городе (№10 например, а не улицу и номер улицы этого склада) и номер Вашего мобильного телефона(который засвечен на "Новой почте"). Спасибо.

Внимание!!!!! Отслеживание посылок!!!
Всем, заказавшим доставку лотов государственной "Укрпочта"-имейте терпение. Как правило-ТРЭК НОМЕР просто не подходит и указывает, что Ваша посылка уехала совсем не туда. Не беспокойтесь, как всегда у нас в стране-все государственное плохо работает, и на самом деле Ваша бандероль находится у Вас на почте (надо только позвонить и узнать)-доставка примерно 6-10 рабочих дней по Украине. Отследить посылку Укрпочты вы можете-ОТСЛЕДИТЬ Заказавшим пересылку лота "НОВАЯ ПОЧТА"--как правило, пересылка происходит 1-2 дня. Трэк номер посылки соответствует и указывается место-положение-правильно. Отследить посылку "Новая почта" вы можете --ОТСЛЕДИТЬ