з вашого останнього візиту виставлено 48061 нових лотів
пошук в категорії:  Всі категорії
  • Всі категорії
  • Антикваріат і Колекціонування
  • Ноутбуки, ПК та планшети
  • Телефони та Смартфони
  • Електроніка та Техніка
  • Мода краса
  • Дитячий світ
  • Дім, дозвілля
  • Спорт, Здоров'я
  • Авто, мото
  • Інші товари
  • Користувач
  • Завершені лоти
? =Копійка - пошук точної форми докладніше про пошук
  • Продавец находится в отпуске с 02.05.2024 по 18.05.2024. Обработка сделок может быть замедлена.
    коментар користувача: Протягом відпустки активність на сайті моніторитиметься та листування вестиметься у реальному часі.
Про продавця
Користувач
перевірений користувач
зареєстрований: 14.06.2012 21:44
остання активність: 02.05.2024 07:02
Позитивних відгуків
99.8%
1142
3

Сторінка "Про мене"

Шановні пані та панове! Ця інформація рекомендована до обов'язкового прочитання всім без винятку.

1. Заздалегідь приношу Вам свої вибачення за стиль, манеру та зміст даного тексту - НАБОЛІЛО. 

2. Цим трактатом я виконую поставлене переді мною завдання щодо донесення Вам всієї необхідної інформації. Не знання цих правил мого аукціону, не звільняє Вас від їх виконання. 

3. Фото та логотипи, які ви бачите над цим текстом, були поміщені сюди не заради забави, і не для краси, а для демонстрації своїх досягнень. Для вас це можуть бути прості картинки та папірці, а для мене це майже 30 років життя, які я витратив на навчання та всілякі корпоративні тренінги (c'est la vie). 

4. Весь товар виставлений на моїх аукціонах: В основному, вживаний товар, привезений з США, КАНАДИ, ЛАТИНСЬКЇ АМЕРИКИ, АВСТРАЛІЇ и НОВОЇ ЗЕЛАНДІЇИ (з Европю, Африкю та Китаєм я не дружу). ВВесь товар, що не підпадає під "як-є продаж" перевіряється на 100% працездатності і проходить тестування і передпродажну підготовку. Переконливе прохання: не спантеличуйте питаннями на кшталт: "як воно взагалі...", "а можна протестувати те й те ще раз особисто для мене...", "а "Танки" та "гиДоту" тягне...", " а звук DOLBY-т нормально...", "а 4К відео не заїкається...", та сотнями подібних до них. Все, що я зміг протестувати в міру своїх можливостей - я протестував. Якщо вам цього мало, то купуйте товар, і самі експериментуйте і у своє задоволення. Крім цього проекту, у мене є й інші проекти, і часу на добу на все не вистачає. На такі запити / питання я, якщо й відповідатиму, то в останню чергу, можливо, колись, коли зістарюся та вийду на пенсію, а, швидше за все, НІКОЛИ. КРАПКА (велика та жирна). 

5. ”Як-є, на запчастини, без повернення та претензій": Це такі мої лоти, які я продаю для тих, хто займається ремонтом, кому потрібні запчастини, та тим, хто знається на техніці. Всі ті, хто тільки думає, що вони розуміються на комп'ютерній техніці (начитані під зав'язку, в голові каша, та словесний пронос із нескладних термінів, якому у нормальної людини навіть дупа позаздрить), будь ласка, купуйте товар у робочому стані. Робіть ваші ставки свідомо. Жодні претензії щодо таких лотів не приймаються, а будь-який негативний відгук, залишений покупцем такого лота post factum, буде оскаржений. Без виключень!!! 

6. Комплектація: На кожному аукціоні вказані всі можливі комплектації товару разом із переліком того, що ви отримаєте у разі виграшу або купівлі даного лоту. Ви отримаєте точно те, що там написано та те, що ви бачите на фото - нічого більше, нічого менше. Доукомплектацією та / або розукомплектацією лотів на прохання трудящих я не займаюся. Якщо Вас не влаштовує моя пропозиція - проходимо повз моїх лотів і не ммарнуємо мій час. Я витратив достатньо часу на опис та фотографування кожного лота. Так що якщо вам "в лом" читати опис лоту та дивитися якісні фото товару (від 60 до 200 штук залежно від товару та його стану) за посиланнями, вказаними в описі лота, то не дивуйтеся, що мені теж буде "в лом" з вами спілкуватися. "Shit gets in. Shit gets out" (c) The Playpen Anarchist ("Як зайшло - Так і вийшло" - мій вільний переклад). Найнастирливіші та найнахабніші комбінатори та "вломи" відправляються у напрямку знаменитого корабля. 

7. Гарантія на вживаний товар: Под термином "ГАРАНТІЯ ВІД ПРОДАВЦЯ" в описі лоту мається на увазі перевірка лота покупцем протягом 3 днів із моменту отримання. Претензії після закінчення цього терміну не приймаються. Виріб є робочим, якщо інше не зазначено у описі товару. Весь товар перед відправкою перевіряється на працездатність та відсутність дефектів. Все, що я зміг побачити в процесі передпродажної підготовки, я побачив і описав. Оглядати кожен квадратний сантиметр товару я не маю ані часу, ані бажання. Також прохання враховувати те, що весь вживаний товар має сліди від використання. Відповідно й очікування від покупки такого товару мають бути адекватними. Навіть новий, у заводській упаковці, товар, може мати візуальні дефекти та відхилення.

8. Обмін: Величезне прохання не спантеличувати мене пропозиціями типу "обміняю ваш ноутбук на свій холодильник "Юрюзань" з вашою доплатою та самовивозом із Задрищенська". Весь мій товар підлягає обміну лише на ваші гроші у національній валюті. Всі інші пропозиції мене цікавлять на стільки, на скільки мухи цікавлять гній. Найнастирливіші та найнахабніші міняли відправляються у напрямку знаменитого корабля. 

9. Цінова політика та цінові пропозиції: Ціни, які ви бачите, я формую виходячи з особистого досвіду, виходячи з ринкових цін на подібний товар, який можна знайти в інтернеті, магазинах та радіоринках. Величезне прохання не грузити мене пропозиціями на кшталт "заберу за 5 копійок...", "прийму в дар на потреби..." "я хочу купити "Мерседес", але у мене є гроші тільки на покупку "Москвича", тому ви зобов'язані мені віддати ваш товар за цукерку", та іншими подібними до них. Коли я був молодим і зеленим піонером, мені провели найскладнішу операцію з видалення гланди громадського обов'язку разом із залозами співчуття та милосердя, а також зробили щеплення від халявщиків та вакцинацію від шахраїв. Тому я нікому нічого не винен і нікому нічим не зобов'язаний (навіть родичам). Якщо Вас не влаштовує моя заявлена ціна, то зробіть мені свою цінову пропозицію, від якої я не зможу відмовитись. Цінові пропозиції - обґрунтовуємо. Необґрунтовані цінові пропозиції автоматично відхиляються, а любителі халяви – блокуються. Це не моя "хотєлка", а вимушений захід. Якщо Ви десь знайшли саме цю модель ДЕШЕВШЕ, в стані та комплектації подібних, або ліпших за мою пропозицію, повідомте мені, і я зможу зробити вам цінову пропозицію ліпшу за конкурентів ВИКЛЮЧНО за умови підтвердження існування подібної пропозиції. Повідомлення на кшталт "Мені продавець по телефону / у Вайбері / в Телезі дав знижку...", "Сусід купив вчора дешевше...", "У об'яві на заборі написано...", "Бабка на лавці сказала..." доказом існування ліпших пропозицій не рахуються та ігноруються. Порад з ціноутворення того чи іншого лоту, навіть якщо вони підкріплені логічними доводами, висновками, та дипломними роботами з економіки, я не потребую - "Ми і самі з вусами" (Мамин Сибіряк. "Дике щастя"). Так що, якщо Ви не Пол Кругман, з яким я особисто знайомий, Ваша думка мене цікавить на стільки, на скільки мухи цікавлять гній. Повірте, іноді, вивчаючи деякі творіння запаленого мозку на цьому ресурсі, мені дуже складно стримувати свої емоції у місці, рекомендованому мудрим китайцем, але я тримаюся. Ось і ви тримаєтеся. А якщо Ви все-таки послухаєтеся поради мудрого китайця, то відправитеся у напрямку знаменитого корабля. 

10. Пропозиції щодо покращення роботи: Один древній, мудрий Китайський довгожитель сказав: "Тримай тіло в тонусі, а думку - в анусі." Пропозиції щодо покращення своєї роботи, асортименту, цін тощо, я з радістю прийму ВИКЛЮЧНО від наступних осіб: Paul Allen, Bill Gates, Michael Dell, Steve Wozniak, Bill Hewlett, David Packard, Herman Hollerith, Rod Cannion, Jim Harris, Bill Murto, Ray Noorda, Akio Morita та Charles Avnet. Для всіх інших: ні, я не найрозумніший, а найдосвідченіший. Якби я був найрозумнішим, то я б не був би таким досвідченим, а просто був би таким, як Ви. 

11. Умови покупки: ЛБудь-який покупець, який виграв аукціон і не сплатив лот, отримає негативний відгук та буде доданий у мій “ЧОРНИЙ СПИСОК”! Без виключень! Ми всі тут дорослі люди (хоч і не факт), та, реєструючись на даному ресурсі, повинні усвідомлювати, що, роблячи ставку згідно з правилами сайту, зобов'язані оплатити виграний аукціон. Так що перш, ніж купувати, спочатку уточнюйте всі деталі! Ваша ставка є контрактом на покупку, що зобов'язує вас зробити цю покупку. Куплений товар обміну та поверненню не підлягає, тому з'ясовуйте всі питання до того, як робити ставку або зробити покупку за ціною "Купити Зараз". 

12. Користувачі з рейтингом 2 "ДВА" та нижче: Якщо ви хочете брати участь в аукціоні або здійснити покупку за ціною "Купити Зараз", то вам необхідно, перед тим як зробити ставку, надіслати мені повідомлення через форму "Поставити запитання продавцю" в описі лоту, про те, що ви підтверджуєте ставку, та сплатите вартість лот у разі виграшу. У зв'язку з випадками виграшів лотів, що почастішали, покупцями, які зареєструвалися на сайті, умовно, скажімо "за 10-15 хвилин до закінчення аукціону", з "лівими" номерами телефонів і "лівими" реєстраційними даними, а також у зв'язку з тим, що я, з об'єктивних причин, не завжди встигаю видаляти ставки таких "золотих покупців", особливо коли вони робляться на останніх хвилинах аукціонів, у мене на цей рахунок існує "план дій": протягом 24 годин з моменту закінчення аукціону, Ви зобов'язані або сплатити вартість виграного Вами лота (реквізити Вам будуть автоматично відправлені системою оповіщення сайту), або вийти на зв'язок та підтвердити Ваш намір купити, та, найголовніше, сплатити виграний Вами лот. Якщо після закінчення 24-х годин, вартість виграного Вами лоту не оплачена, та / або Ви не вийшли на зв'язок (не подзвонили, або хоча б написали свій реальний номер телефону, щоб Вам передзвонив я) – я залишаю Вам негативний відгук, подаю запит на повернення комісії, перевиставляю лот, а Ваш обліковий запис поміщаю в “ЧОРНИЙ СПИСОК” (що означає безстрокове блокування на участь у торгах / покупку у всіх моїх поточних та майбутніх лотах). Це вимушений захід, а не моя “хотєлка”. Я лояльно ставлюся до всіх своїх клієнтів незалежно від суми та частоти покупок, тому дуже сподіваюся на взаємність як нових, так і постійних клієнтів. 

13. Оплата товару: Ви повинні сплатити вартість виграного вами лота за допомогою внесення грошей на картку ПриватБанку через термінали самообслуговування, каси у відділеннях банку або privat24.ua. Щодо комісії банку – Моя карта не має комісії на поповнення через касу банку або privat24.ua. Але якщо Ви захочете внести оплату через платіжний термінал, або здійснити оплату з картки іншого банку, то Вам, швидше за все, буде нараховано комісію (згідно з тарифами оператора, який надає відповідну фінансову послугу), яку Ви повинні будете сплатити. Ви, звичайно, маєте право не оплачувати комісію банку / термінала, але і я в такому випадку, залишаю за собою право не доукомплектувати посилку на суму недоотриманих коштів (наприклад, не надати шнур живлення, наклейки на клавіатуру, тощо). Або, і що імовірніше, я не буду САМОСТІЙНО упаковувати товар в СВОЮ коробку, використовуючи СВОЇ пакувальні матеріали, як я це роблю завжди, незалежно від вартості лота – у мене упаковка не безкоштовна (коробка, ущільнювач, наповнювач, скотч, тощо), а це також фінансові витрати. Тому, у разі не включення суми комісії в отриманий мною платіж, Ваш товар з радістю запакує співробітник обраної вами логістичної компанії, в "ЗОЛОТУ" упаковку обраної вами логістичної компанії, та, за Ваш рахунок - скупий платить двічі (а у випадку з Новою Поштою - як мінімум тричі). Якщо після закінчення 4-х днів з моменту виграшу лоту, оплата вартості лоту не надійшла, або Ви зі мною не зв'язалися з питань викупу лоту, доставки тощо, наявність товару не гарантується, жодні претензії / негативні відгуки, тощо не приймаються. Через 7 днів "ігри у хованки" з Вашого боку з моменту виграшу лоту – я без попередження залишаю Вам негативний відгук, подаю запит на повернення комісії, переставляю лот, а Ваш аккаунт поміщаю у “ЧОРНИЙ СПИСОК” (що означає безстрокове блокування на участь у торгах / покупку у всіх моїх поточних та майбутніх лотах). Це вимушений захід, а не моя “хотілка”. Я лояльно ставлюся до всіх моїх клієнтів незалежно від суми та частоти покупок, тому дуже сподіваюся на взаємність як нових, так і постійних клієнтів. 

14. Доставка товару: Всі лоти я відправляю швидко, з безкоштовною якісною упаковкою, та я не стягую додаткову вартість доставки товару до відділення перевізника (дивіться відгуки). Надсилання сервісом Нова Почта відбувається протягом 24-х годин, або щодня за умови отримання оплати лота до 14:00. Однак я залишаю за собою право здійснити відправку не довше ніж протягом 3-х днів, наступних за днем оплати (про що ви будете повідомлені при підтвердженні надходження оплати). Надсилання сервісом УкрПошта ппроводиться протягом 2-х днів, наступних за днем оплати. Надіслати товар сервісами Автолюкс / Деливери / Міст Пошта, на даний момент, я не маю можливості у зв'язку з великою віддаленістю найближчих відділень цих логістичних компаній. Я завжди комбіную будь-які лоти - це означає, що всі куплені вами лоти приїдуть до Вас однією посилкою, що заощадить вам час та гроші! Купуючи товар БЕЗ попередньої домовленості, Ви автоматично погоджуєтесь на відправку лоту сервісом Нова Почта. Без виключень!!! 

15. Інформація для покупців з тимчасово окупованих територій: Якщо на момент здійснення покупки ви знаходитесь на тимчасово окупованій території України та у вас немає адреси доставки на материковій частині України, угода буде анульована через неможливість доставки товарів. Будь-який негативний відгук, залишений покупцем post factum, буде оскаржено. Без виключень!!! 

16. Інформація для покупців, що знаходяться в зоні бойових дій: Якщо на момент здійснення покупки ви перебуваєте в зоні бойових дій, товар відправлятиметься згідно з регламентом перевезення кур'єрів щодо зони бойових дій на поточний момент. Якщо на момент покупки товару у Нової Пошти або Укрпошти не буде можливості доставити товар за обраною вами адресою в зоні ООС, угода буде анульована і будь-який негативний відгук залишений покупцем post factum буде оскаржено. Без виключень!!! 

17. Особиста зустріч та самовивіз: Особиста зустріч та самовивіз Можливі ВИКЛЮЧНО за попередньою домовленістю ДО здійснення покупки, та ВИКЛЮЧНО у самому місті Києві. 

18. Питання та відповіді: Будь ласка, всі запитання ставте ДО здійсненням покупки, а не post factum. Поважайте право інших учасників торгів на придбання даного лоту, а також мої особисті час та працю витрачені на те, щоб ви змогли придбати цей товар. Після здійснення покупки "розводити базар" та "бідкатися", що у Вас там щось пішло не так, або пропонувати компенсацію за невиставлення негативного відгуку за невикуп виграного лоту, мені не треба. Віддавайте звіт своїм діям – ми всі тут дорослі люди (хоч і не документально підтверджений факт). Якщо Вам потрібна консультація щодо будь-якого з представлених лотів, або ви хочете запропонувати свою ціну, то зв'яжіться зі мною через форму "Поставити запитання продавцю" в описі конкретного лоту, та я постараюся Вам відповісти протягом 2-х годин якщо я онлайн, або як тільки я дістануся комп'ютера. Завжди радий допомогти. Вдалих Вам покупок та окрема подяка за розуміння та витрачений час на читання. Гарного дня та мирного неба. Слава Україні! 

19. P. S.: "Дупа є універсальним інтерфейсом. Бо через дупу можна зробити практично все."