з вашого останнього візиту виставлено 56621 нових лотів
пошук в категорії:  Всі категорії
  • Всі категорії
  • Антикваріат і Колекціонування
  • Ноутбуки, ПК та планшети
  • Телефони та Смартфони
  • Електроніка та Техніка
  • Мода краса
  • Дитячий світ
  • Дім, дозвілля
  • Спорт, Здоров'я
  • Авто, мото
  • Інші товари
  • Користувач
  • Завершені лоти
? =Копійка - пошук точної форми докладніше про пошук
Про продавця
Користувач
перевірений користувач
зареєстрований: 05.09.2010 22:28
Позитивних відгуків
100%
909
0

Сторінка "Про мене"

image

 

 Шановні покупці!  

Я рада вітати Вас на своїх аукціонах і безпосередньо на цій сторіночці. 

Дякую , що завітали і прошу ознайомитись з,так би мовити, правилами покупки на моїх аукціонах.

І так:

Я продаю новий та якісний товар виробництва України та Турції, інколи Китай та Польша. ПО САМИМ МІНІМАЛЬНИМ ЦІНАМ!! А також вживаний одяг моєї сім`ї.

Щодо нового товару:

ЗАВЖДИ В НАЯВНОСТІ, кожну річ я перещупую своїми руками. на виявлення браку чи недоліків, і якщо такі мають місце завжди попереджую. Кожну річ окремо фотографую і виміряю. НІКОЛИ не дивіться на розмір вказаний на етикетці. Дуже часто мірки однієї і тої ж моделі та розміру тільки іншого кольору значно відрізняються!!

Будь ласка, міряйте одяг своєї дитини і звіряйте з моїми мірками!!Погрішність може бути + ,- 1см. Міряю як є , не розтягуючи одяг. Якщо, наприклад, довжина рукава 45,5см, то завжди округлюю до меншого значення, тобто 45см. Щоб був на всяк випадок запас 0,5см. Прийміть це до уваги!!!

І так Вам все підійшло і ви маєте намір купити. Ще раз добре подумайте і тільки тоді ставте ставку. Цим Ви погоджуєтесь на все, що вказано в даному аукціоні (опис, ціна, доставка).

Тепер щодо доставки:

ЛОТИ КОМБІНУЮ!!! Висилаю Укрпоштою і Новою поштою, можна домовитись і за пересилку іншою компанією, якщо така є у моєму місті.

Доставка Укрпоштою 10грн, в основному до 5 лотів. далі по ситуації, якщо вага буде значно більша, то попрошу Вас доплатити ще яких 2-4 грн.

Доставку Новою поштою оплачуєте самі при отриманні!

Щодо лотів від 1 грн:

Лоти між собою НЕ комбіную, вони оплачуються повністю. Якщо ви з лотом від 1 грн бажаєте ще придбати лоти по ціні "Купить сейчас", то до доставки можу попросити добавити ще 5-10 грн (залежно від ваги, кількості лотів, а також кінцевої ціни лотів від 1 грн)

Після виграшу на аукціоні прошу першими вийти на зв`язок. Після оплати лотів, будь ласка, підтвердіть дані для доставки, або вкажіть інші. Інакше буде затримка в доставці! І ще обовязково вкажіть свій логін на аукро, лот за який оплачено і суму платежу!!

 

ЛОТИ ВІДПРАВЛЯЮ КОЖНОГО ДНЯ, З ПОНЕДІЛКА ПО П`ЯТНИЦЮ. СУБОТА ТА НЕДІЛЯ - ВИХІДНИЙ!!!ЛОТИ, ОПЛАЧЕНІ І ПІДТВЕРДЖЕНІ ЛИСТОМ З ДАНИМИ ДЛЯ ДОСТАВКИ ДО 14:00, ВІДПРАВЛЯЮ НОВОЮ ПОШТОЮ В ТО Й ЖЕ ДЕНЬ. УКРПОШТОЮ ВІДПРАВКА НА НАСТУПНИЙ ДЕНЬ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. ЛОТИ, ОПЛАЧЕНІ ПІСЛЯ 14:00 В П`ЯТНИЦЮ, А ТАКОЖ В СУБОТУ І НЕДІЛЮ, ВІДПРАВЛЯЮ В ПОНЕДІЛОК. В РІДКИХ ВИПАДКАХ ВІДПРАВКА МОЖЕ ЗАТЯНУТИСЬ ДО 3-Х РОБОЧИХ ДНІВ. ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ!!!

 

 

Ось ви купили, вам все прийшло, ви відповідно задоволені, і прошу першими поставити відгук. Свій відгук ставлю тільки у відповідь Вашому!

АЛЕ якщо ви чимось не задоволені, завжди можна знайти компроміс. Не спішііть портити собі і мені репутацію. БЕЗВИХІДНИХ СИТУАЦІЇЙ НЕ БУВАЄ!!

Ось ніби і все. Дякую,що приділили цих декілька хвилин. Надіюсь на плідну співпрацю з Вами. Думаю, що Ви завжди будете задоволені покупкою, а я відповідно продажею.

Вдалих Вам торгів і удачі на Аукро!!