з вашого останнього візиту виставлено 57804 нових лотів
пошук в категорії:  Всі категорії
  • Всі категорії
  • Антикваріат і Колекціонування
  • Ноутбуки, ПК та планшети
  • Телефони та Смартфони
  • Електроніка та Техніка
  • Мода краса
  • Дитячий світ
  • Дім, дозвілля
  • Спорт, Здоров'я
  • Авто, мото
  • Інші товари
  • Користувач
  • Завершені лоти
? =Копійка - пошук точної форми докладніше про пошук
Про продавця
Користувач
перевірений користувач
зареєстрований: 10.09.2010 17:19
Позитивних відгуків
100%
71
0

Сторінка "Про мене"

Доброго дня, шановні покупці)
Мене звати Микола, живу я у столиці Західної України, чарівному місті Львові.
Дякую за увагу до моїх аукціонів, постараюсь дати вам трохи більше інформації:

  1. Усі монети, що я продаю - в банківській комплектації та банківському стані. Це означає: нейзилберова монета - в капсулі, без слідів її відкриття; срібна монета - у капсулі, наявний футляр та сертифікат, будь-які дефекти поверхні неприпустимі.
  2. Практично усі монети я продаю, стартуючи з 1 грн. - так значно цікавіше :)
  3. Ставку за бажанням покупця можу відмінити, жодних санкцій проти людей з рейтингом менше 5, навіть менше 0)
  4. Можу діставати нові монети під замовлення - якщо Вам потрібна конкретна монета, що виходить через тиждень/місяць - пишіть, домовимося про адекватну вартість.
  5. Ми всі люди, в житті бувають різні ситуації, якщо Вам потрібна відстрочка платежу чи взагалі раптово передумали купляти монету, що виграли - повідомте мене, завжди можна домовитись, обіцяю докласти усіх зусиль, щоб розійшлись з позитивними емоціями та відгуками.

Вихід на зв'язок

Завжди стараюсь виходити на зв'язок першим. Якщо ж трапилось так, що звістки від мене Ви ще не отримали, беріть телефон в руки і пишіть мені у вайбер/телеграм(+380638777790) - там я відповім Вам найшвидше. Якщо таким не користуєтесь - напишіть мені повідомлення тут, на newauction. Повідомте, які аукціони Ви виграли - а я вам повідомлю, яку суму і куди скинути. Ідеально, коли цей етап завершений менш, ніж за 24 години після закінчення аукціону, допустимо - 3 доби.

Оплата

Оплатити виграний лот можна трьома способами:

  1. Готівкою при особистій зустрічі
  2. Скинувши гроші на картку ПриватБанку №5168742216302996(картка без комісії, суми до 500грн.) №5168742723384024(картка з 0.5% комісією, суми понад 500грн.), перед надсиланням коштів, наполегливо прошу зконтактуватись зі мною та все уточнити)
  3. Оплатити посилку при отриманні(так, ви правильно зрозуміли, накладний платіж можливий, звісно, за Ваші кошти)

Оплату прошу проводити після отримання від мене повідомлення з реквізитами і точною сумою до оплати. Комісію картки(0.5 %) оплачує покупець. Оплату прошу проводити в строк не пізніше 7 діб після закінчення аукціону. Швидше - краще. Швидко оплатили - я швиденько відправив. Якщо є якісь моменти щодо оплати - прошу написати, знайдемо компроміс.

Доставка

Доставка лоту можлива наступними способами:

  1. При зустрічі у місті Львові, звісно, попередньо домовившись про місце і час
  2. НоваПошта(будь-який спосіб, чи то склад-склад, чи склад-двері) - вартість оплачує покупець
  3. Будь-який інший спосіб за умови 100% передоплати за попереднього обговорення з продавцем, тобто зі мною :)

Терміни доставки нерозривно пов'язані з термінами оплати. Стараюсь працювати за схемою "як тільки - так зразу". Це означає, що докладу зусиль, щоб відправити зразу після вашої оплати. Якщо оплатили до 16:00, то стараюсь відправити у той же день, якщо після 16:00 - то на наступний, при оплаті в суботу після обіду/неділю - відправляю у понеділок. Рідко, але можлива затримка відправки до 72 годин, прошу віднестись до цього з розумінням.

Завершення угоди

Після отримання монети, будь ласка, не полінуйтесь і поставте відгук про нашу співпрацю. Свій відгук поставлю у відповідь. Прошу не забувати про цей етап, він є досить важливий і дозволяє майбутнім клієнтам зробити правильний вибір.

З повагою, Микола Сулим.