пошук в категорії:  Всі категорії
  • Всі категорії
  • Антикваріат і Колекціонування
  • Ноутбуки, ПК та планшети
  • Телефони та Смартфони
  • Електроніка та Техніка
  • Мода краса
  • Дитячий світ
  • Дім, дозвілля
  • Спорт, Здоров'я
  • Авто, мото
  • Інші товари
  • Користувач
  • Завершені лоти
? =Копійка - пошук точної форми докладніше про пошук
Про продавця
Користувач
перевірений користувач
зареєстрований: 03.03.2010 16:55
остання активність: 18.05.2024 12:50
Позитивних відгуків
99.9%
4286
6

Сторінка "Про мене"

Привіт!!! Я радий вітати Вас, шановні користувачі NewAuction, на своїй сторінці.
 
 
 
В разі виникнення яких-небудь питань чи пропозицій  щодо моїх лотів, доставки, оплати etc, прошу зв"язуватись зі мною виключно через e-mail(на вкладці задати питання користувачу)
 
 
Якщо я не відповідаю на e-mail, то найімовірніше в цей час я перебуваю поза межами України( в основному субота-неділя-понеділок, дуже рідко інші дні тижня). Я обов"язково Вам відповім, коли повернусь з-за кордону.
 
 
Щодо оплати.
Після оформлення покупки я обов"язково надішлю Вам реквізити для оплати. Оплачувати лише вартість лоту, послуги перевезення оплачуєте при отриманні. Усі інші оплати, крім вартості лоту, розглядаються як подарунок.
 
 
Щодо доставки.
 
 
 
Я намагаюсь відправляти оплачений товар або в день оплати, або в наступний день. Дуже рідко може бути затримка на один або декілька днів (свята, моя відсутність в Україні або непереборні обставини). Я не беру грошей за доставку до транспортної компанії  Найоптимальніше для мене - це НОВА ПОШТА. Щоб вантаж був відправлений день-в-день, оплату слід здійснити до 12.00.
 
Оформлення адресної доставки здійснюю лише тоді, коли прямим текстом в повідомленні вказано про адресну доставку, інакше завжди оформляю на відділення №1, не звертаючи увагу на вказані адресні дані.
 
На Інтайм щодня їздити не маю змоги, бо він знаходиться суттєво далі від мене, ніж Нова Пошта, тому відправки цим перевізником здійснюються по мірі накопичення, але не рідше як 1 раз на 7 днів.
З іншими перевізниками наразі не працюю через їхню віддаленість(Делівері) чи через неадекватність(УП). Сподіваюсь на розуміння по даному пункту. 
 
 
 
Щодо рекламацій.
 
 
 
Я намагаюсь перевірити усю продавану мною техніку в міру знань і можливостей. Але буває всяке... Деколи щось перестає працювати. Я надаю три дні на перевірку лотів, які продаються як справні. Якщо протягом цього терміну виявляються якісь несправності - можете повернути лот, і я обміняю його на ідентичний чи поверну кошти. Усі пересилки при будь-яких рекламаціях здійснюються за рахунок покупця. Єдина вимога - не проводити самовільного проникнення в нутрощі лотів - в цьому випадку будь-які претензії не приймаються.
 
 
 
Щодо зниження ціни на 1%.
 
 
 
Зниження ціни не проводиться в ті дні, коли відбувається виставлення нових позицій, в дні, коли хтось із покупців пропонує торг і в дні, коли я переребуваю поза межами України.
 
 
 
Щодо комплектації.
 
 
 
Монітори не комплектуються кабелями; системні блоки не комплектуються кабелями, клавіатурами, мишками; ноутбуки не комплектуються зарядками, сумками, наклейками на клавіатури тощо, якщо інше не вказано в описі. 


Ну і ще одне. При покупці декількох позицій можу спакувати все в одну тару - відповідно зекономите на доставці. Можливий і гуртовий продаж(при дійсно гуртових кількостях), завжди і про все можна домовитись...

Бажаю Вам приємних покупок! Завжди радий співпраці!

   
1235405