з вашого останнього візиту виставлено 56025 нових лотів
пошук в категорії:  Всі категорії
  • Всі категорії
  • Антикваріат і Колекціонування
  • Ноутбуки, ПК та планшети
  • Телефони та Смартфони
  • Електроніка та Техніка
  • Мода краса
  • Дитячий світ
  • Дім, дозвілля
  • Спорт, Здоров'я
  • Авто, мото
  • Інші товари
  • Користувач
  • Завершені лоти
? =Копійка - пошук точної форми докладніше про пошук
Про продавця
Користувач
зареєстрований: 24.12.2015 22:04
Позитивних відгуків
100%
99
0

Сторінка "Про мене"

  Основним напрямом нашої роботи є поширення на українському ринку якісної і доступної за ціною комп'ютерної техніки.

  Ми завжди раді запропонувати вам як нову, так і Б/У техніку, яка надходить до нас з Європи та Америки. Комп'ютери, монітори, ноутбуки, принтери, та різного виду периферія, вироблені для Європейських ринків, виключно високої якості і надійності відомих світових виробників: HP (COMPAQ), DELL, IBM (Lenovo), NEC, Packard Bell, KYOCERA, Fujitsu-Siemens, Cisco, 3Com.


  Комп'ютерна техніка, вироблена для Європейських ринків, виключно високої якості і надійності. Ми працюємо тільки з великими та перевіреними підприємствами закордоном. Весь товар протестовано нашими фахівцями. Ми надаємо Вам гарантію та пост-гарантійне обслуговування.

 

Графік роботи
⌚Пн-Пт - 09-00 до 18-00 
⌚Сб - 10-30 до 15-00.
⌚Нд - Вихідний

Перед  покупкою

  Будь ласка уважно прочитайте опис  лота, умови оплати і доставки. Якщо Вам щось незрозуміло, то задавайте питання через опцію Поставити питання Продавцю.

  Роблячи ставку на мій лот, Ви погоджуєтесь із зазначеними умовами оплати і доставки, а також берете на себе зобов'язання викупити лот, на який зробили ставку.

  Будь ласка не робіть необдуманих ставок!!!

  1.Купівля лота.

   Якщо ви приймаєте рішення придбати товар, то сміливо натисніть кнопку «Купити зараз». Цією дією ви підтвердите свою згоду на покупку обраного Вами лота.

  2.Зв'язок з продавцем.

  Після покупки підтвердіть та повідомте про спосіб оплати і доставки!

Зверніть увагу покупець перший виходить на звязок після покупки!!!

  3.Оплата лота.

  Якщо оплата відбувається на картку Приватбанку + «комісія банку»  від суми покупки !!! (на нашу картку повинна поступити сума не менша за ту, яка зазначена в ціні лота)

  Оплата здійснюється на мою карту в Приватбанку (дані рахунки будуть, продубльовано мною вам на e-mail, після покупки).

  Оплатити Ви можете в будь-якому відділенні ПриватБанку (чи будь-якому іншому банку), або через термінал чи через «Приват24».

  Після оплати обов'язково напишіть мені лист, що містить текст:  дати, суми оплати, ніка і способу доставки з даними одержувача вантажу.

Повідомлення типу "я оплатив", "оплатив 50грн" не приймаються до уваги!

  Якщо Ви не повідомили нам № складу кур'єрської служби у Вашому місті, то посилка буде відправлена на СКЛАД № 1 (ГОЛОВНИЙ СКЛАД В ВАШОМУ МІСТІ).

  Будь ласка, збережіть чек про оплату лота до завершення угоди.

  4.Доставка лота.

  Доставка здійснюється Новою поштою,  Укрпоштою.

  ПРИ ДОСТАВЦІ УКРПОШТОЮ МИ ЧЕКАЄМО ВІД ВАС ПЕРЕДОПЛАТУ ЗА ТОВАР (ціна товару) + ПЕРЕДОПЛАТУ ЗА ДОСТАВКУ (Ціна 25 грн.) !!!

  ПРИ ДОСТАВЦІ КУР'ЄРСЬКОЮ  СЛУЖБОЮ МИ ЧЕКАЄМО ВІД ВАС ТІЛЬКИ ПЕРЕДОПЛАТУ ЗА ТОВАР !!!

  ВАРТІСТЬ ДОСТАВКИ КУР'ЄРСЬКОЇ СЛУЖБОЮ (НОВА ПОШТА) ВИ оплачуєте  ПРИ ОТРИМАННЯ ПОСИЛКИ, ЗГІДНО ДІЮЧИХ ТАРИФІВ ЦИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ.

  В день відправки я повідомляю Вам номер накладної для отримання Вашої посилки.

  Відправка здійснюється протягом 5-ти днів.

 Якщо ви отримали пошкоджену посилку або у Вас є підозра, що її розкривали, перевіряйте вантаж в офісі перевізника. У разі проблем, вимагайте складання акту пошкодження вантажу при доставці.

  5.Завершення операції.

Важливо: Після того, як Ви отримали лот, не забудьте залишити хороший відгук, після чого отримаєте Вам відгук у відповідь.

 

Важливо

Посилки слід розкривати безпосередньо в офісі транспортної компанії!!!

  За лоти зіпсовані під час перевезення транспортними компаніями ми відповідальності не несемо, всі посилки застраховані, ми оголошуємо вартість лотів, якщо виникнуть непорозуміння слід вирішувати їх на місці з курєрською службою. Ми не несемо відповідальності за роботу транспортних компаній. Обов'язково перевіряйте збереження, цілісність і комплектність посилок у присутності співробітників транспортних компаній.

Повернення товару.

 Товар повертається тільки в разі заводського браку. При виникненні такого випадку, покупець повинен зв'язатися з нами, пояснити несправність, і відповісти на ряд поставлених нами питань. Якщо з'ясується що товар дійсно несправний, вислати товар на вказану нами адресу. Після перевірки, в разі заводського браку, ми надішлемо новий товар, або повернемо гроші. Вартість пересилання "туди-назад" оплачує покупець! Для застосування гарантії товар повинен мати товарний вигляд (відсутність явних слідів користування - подряпин, відколів, вм'ятин, потертостей, будь-яких написів / наклейок.) Упаковка товару повинна бути не пошкодженою (включаючи всі блістери, пакети, додаткові коробки ...), і повністю відповідати оригінальній. Гарантія не поширюється на вади, отримані в результаті транспортування (пересилання). Перевіряйте товар при отриманні, в поштових відділеннях. У разі виявлення явних пошкоджень, слідів розтину упаковки, повідомте про такі особам відповідальним за якість роботи у відділенні зв'язку. Повернення грошей за товар може зайняти деякий час, в залежності від необхідної суми (від 1 до 14 днів).